Η ομάδα AegeanRobotics της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου υποστηρίζεται από το Εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων. Ιδρύθηκε το 2013 και αυτή τη στιγμή, αποτελείται από διδάσκοντες του Πανεπιστημίου, υποψήφιους διδάκτορες, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές.

Η ομάδα έχει οργανώσει 4 σχολεία ρομποτικής στη Σάμο καθώς και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε 4 νησιά του πανεπιστημίου (Σάμο, Χίο, Σύρο, Λέσβο). Διοργανώνει εξ αποστάσεως σεμινάρια ρομποτικής και νέων τεχνολογιών και έχει ενεργό συμμετοχή σε συνέδρια και εκθέσεις όπου παρουσιάζει τα project της. Έχει λάβει μέρος σε 3 διεθνείς διαγωνισμούς ενώ οργάνωσε τον ένα σε συνεργασία με τη Μεξικάνικη Ομοσπονδία Ρομποτικής.

Από το 2017 διοργανώνει τον πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής Aegean Robotics Competition.

μελη
+
δρασεις
σχολεια
Publications

ROBO - STORE

Εκπαιδευτικό αμαξάκι AEGEAN ROBOTICS

Εκπαιδευτικό αμαξάκι με το λογότυπο AEGEAN ROBOTICS στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας χρώμα. Διαμορφώστε το δικό σας τώρα!

Εκπαιδευτικός Ρομποτικός Βραχίονας

Εκπαιδευτικός βραχίονας με το λογότυπο AEGEAN ROBOTICS στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας χρώμα. Διαμορφώστε το δικό σας τώρα!

Αν σας ενδιαφέρει να γίνετε χορηγός επικοινωνήστε στο email: aegeanrobotics [at] aegean [dot] gr