You are currently viewing Συμμετοχή της ομάδας στο 9th ITU Robot Olympics (ITURO2015) στην Κωνσταντινούπολη

Συμμετοχή της ομάδας στο 9th ITU Robot Olympics (ITURO2015) στην Κωνσταντινούπολη

Η ομάδα Ρομποτικής AegeanRobotics του εργαστήριου Τεχνητής Νοημοσύνης του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συμμετείχε για δεύτερη φορά στο διεθνή διαγωνισμό ρομποτικής 9th ITU Robot Olympics (ITURO2015), που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη.

Ο διαγωνισμός φέτος απαριθμούσε περί τις 400 συμμετοχές σε 10 αγωνίσματα και η ομάδα μας συμμετείχε σε 3 από τα πιο δύσκολα και συγκεκριμένα στα Color Selecting (τερματίσαμε 6η θέση στους 13), Stair Climbing (τερματίσαμε 6η θέση στους 11) και Fire Fighting (τερματίσαμε 27η θέση στους 33).

Αν και η παρουσία μας εκεί ήταν ικανοποιητική και μας ενίσχυσε σε γνώσεις, εμπειρίες και γνωριμίες, θεωρούμε ότι θα μπορούσε να ήταν ακόμα καλύτερη, αν η υπεύθυνη καθηγήτρια της ομάδος δεν απουσίαζε τις τελευταίες δύο κρίσιμες βδομάδες, λόγω ατυχήματος.

Ευχαριστούμε θερμά την AEGEAN που μετέφερε δωρεάν εμάς και τον εξοπλισμό μας, στην Κωνσταντινούπολη. Φωρίς τη βοήθειά της, η συμμετοχή της ομάδας στο διαγωνισμό δεν θα ήταν δυνατή.

Ακολουθούν φωτογραφίες: